Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@05:04:37 GMT

همه رؤسای جمهور ایران به روایت آمار و تصویر

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۴۹۷۹۹

همه رؤسای جمهور ایران به روایت آمار و تصویر

کمتر از 25 روز دیگر دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود. پس از اعلام نتایج بررسی صلاحیت ها، شورای نگهبان اسم 6 نفر از احراز صلاحیت شدگان این انتخابات را اعلام کرد و آقایان جهانگیری، روحانی، رئیسی، میرسلیم، قالیباف و هاشمی طبا رسما وارد کارزار انتخاباتی شدند.
به گزارش «تابناک»،تبلیغات رسمی کاندیداهای تایید صلاحیت شده انتخابات آغاز شده است و ستادهای تبلیغاتی هر کدام از نامزدها در حال برنامه ریزی و فعالیت به نفع کاندیدای مورد نظر خود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تاکنون 11 دوره انتخابات ریاست جمهوری پس از استقرار جمهوری اسلامی ایران برگزار شده است. در این گزارش مروری تاریخی، متنی و مصور خواهیم داشت بر کاندیداهای 11 دوره انتخابات ریاست جمهوری از سال 58 تاکنون. انتخاباتی که تاکنون بدون هیچ مشکلی در کشور ما برگزار شده است نتیجه آن هم برگزیده شدن 7 رئیس جمهور در ادوار مختلفی انتخابات است.
در ادامه مروری تاریخی می کنیم به 11 دوره انتخابات ریاست جمهوری و کاندیداهای ادوار مختلف این انتخابات از ابتدای استقرار جمهوری اسلامی تا کنون.
یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
اسامی ۸ نفر تأیید صلاحیت شده بعنوان نامزد نهایی (۳۱ اردیبهشت) از سوی وزارت کشور رسماً اعلام گردید. دو نفر از کاندیداها(حداد عادل و محمد رضا عارف) نیز بعداً از انتخابات کنار کشیدید و تنها 6 نفر به رقابت پرداختند که عبارت بودند از: سعید جلیلی، محمدباقر قالیباف، علی‌اکبر ولایتی، محسن رضایی، حسن روحانی، سید محمد غرضی
نتایج انتخابات:
حسن روحانی با ۵۰٫۷۱٪ کل آرا به عنوان رئیس جمهور منتخب برگزیده شد.حسن روحانی: کاندیدای ائتلاف اصلاح طلبان - اعتدالگرایان با 18 میلیون و 613 هزار 329 رای رتبه اول و بعنوان رئیس جمهور انتخاب گردید.محمدباقر قالیباف: از جمعیت پیشرفت و عدالت با 6 میلیون و 77 هزار 292 رای رتبه دوم.سعید جلیلی: از جبهه پایداری با 4 میلیون و 168 هزار 946 رای رتبه سوم.دهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ایران ـ خرداد 1388
دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران، در روز جمعه ۲۲ خرداد ۱۳۸۸برگزار شد.
نامزدهای انتخاباتی:
از بررسی‌های شورای نگهبان چهار تن زیر به عنوان کاندیداهای رسمی به رقابت‌های انتخاباتی راه یافتند.
محمود احمدی نژادمحسن رضاییمهدی کروبیمیرحسین موسوی
نتایج انتخابات:
محمود احمدی نژاد: با 24 میلیون و 592 هزار و 793 رای رتبه اول را کسب کرد و بعنوان رئیس جمهور انتخاب گردید.میرحسین موسوی: با 13 میلیون و 338 هزار و 121 رای رتبه دوم را کسب کرد.محسن رضایی میرقائد: با 681 هزار و 851 رای رتبه سوم را کسب کرد.مهدی کروبی: با 338 هزار و 278 رای در رتبه چهارم قرار گرفت.نهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ایران ـ خرداد 1384
انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ۱۳۸۴ نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ایران بود، که طی دو مرحله در تاریخ ۲۷ خرداد و ۳ تیر همان سالبرگزار شد.
نامزدهای انتخاباتی:
محمود احمدی نژاد، علی اکبر هاشمی رفسنجانی، مهدی کروبی، محمد باقر قالیباف، مصطفی معین، علی لاریجانی و محسن مهرعلیزاده از نامزدهای انتخاباتی این دوره از انتخابات بودند.
نتایج انتخابات:
در نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نتایج انتخابات بصورت زیر اعلام گردید:
محمود احمدی نژاد: دور اول با 5 میلیون و 711 هزار و 696 نفر و در دور دوم با 17 میلیون و 284 هزار و 782 نفر رتبه اول را کسب کرد و بعنوان رئیس جمهور انتخاب گردید.
علی اکبر هاشمی رفسنجانی: دور اول با 6 میلیون و 211 هزار و 937 نفر و در دور دوم با 10 میلیون و 46 هزار و 701 نفر رتبه دوم را کسب کرد.
مهدی کروبی: با 5 میلیون و 70 هزار و 114 رای در رتبه سوم قرار گرفت.هشتمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ایران ـ خرداد 1380
هشتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران، انتخاباتی بود که پس از یک دوره ریاست جمهوری سید محمد خاتمی برای تعیین رئیس جمهور بعدی در ۱۸ خرداد ۱۳۸۰ با حضور ۱۰۰ نامزد نهایی برگزار شد.
نامزدهای انتخاباتی:
محمد خاتمی، احمد توکلی، علی شمخانی، عبدالله جاسبی، حسن غفوری فرد، منصور رضوی، شهاب الدین صدر، علی فلاحیان، مصطفی هاشمی‌طبا و محمود کاشانی از دیگر نامزدهای این دوره از انتخابات بودند.
نتایج انتخابات:
سید محمد خاتمی با کسب ۲۱ میلیون و ۶۵۹ هزار و ۵۳ رای از مجموع ۲۸ میلیون و ۸۱ هزار و ۹۳۰ رای ماخوذه برای دومین بار به ریاست جمهوری انتخاب شد.
احمد توکلی: رتبه دوم
علی شمخانی: رتبه سوم
هفتمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ایران ـ خرداد 1376
انتخابات هفتمین دوره ریاست جمهوری ایران در ۲ خرداد ۱۳۷۶ برگزار شد. این انتخابات که به پیروزی غیرمنتظره محمد خاتمی انجامید آغازگر دورانی است که به اصلاحات معروف شده ‌است.
نامزدهای انتخاباتی:
در این انتخابات چهار کاندیدا با نظارت شورای نگهبان تأیید صلاحیت شدند و با هم به رقابت پرداختند:
سید محمد خاتمی؛ وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامیمحمد محمدی ری‌شهری؛ وزیر پیشین اطلاعات و نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاجرضا زواره‌ای؛ رئیس وقت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و عضو حقوق‌دان شورای نگهبانعلی‌اکبر ناطق نوری؛ رئیس وقت مجلس شورای اسلامی و وزیر پیشین کشور
نتایج انتخابات:
نتایج انتخابات بر اساس رأی مردم به شرح زیر اعلام شد:
سید محمد خاتمی ۲۰٫۰۷۸٫۱۷۸ رأی (۶۹٪)علی‌اکبر ناطق نوری ۷٫۲۴۲٫۸۵۹ رأیرضا زواره‌ای ۷۷۱٫۴۶۰ رأیمحمد محمدی ری‌شهری ۷۴۴٫۲۰۵ رأیششمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ایران ـ خرداد 1372
ششمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران، انتخاباتی بود که برای تعیین رئیس جمهوری ایران پس از یک دوره ریاست جمهوری علی اکبر هاشمی رفسنجانی در ۲۱ خرداد ۱۳۷۲ برگزار شد.
نامزدهای انتخاباتی:
در این دوره ۱۲۸ نفر در انتخابات نام‌نویسی کردند و شورای نگهبان بنا به سنت خود صلاحیت ۱۲۴ نفر را ردکرد. در این دوره از انتخابات چهار نامزد ریاست جمهوری با هم رقابت داشتند. دکتر عبدالله جعفرعلی جاسبی (رئیس دانشگاه آزاد که عملاً منصوب هاشمی بود)؛ مهندس رجبعلی طاهری (نماینده مردم کازرون در دوره اول مجلس شورای اسلامی) و احمد توکلی رقبای رئیس جمهور وقت بودند. حضور دو چهره اول بیشتر به تأیید سیاست‌های هاشمی شباهت داشت و تنها دکتر احمد توکلی رقیب واقعی وی محسوب می‌گردید.
نتایج انتخابات:
اکبر هاشمی رفسنجانی با کسب ۱۰ میلیون و ۵۶۶ هزار و ۴۹۹ رای از مجموع ۱۶ میلیون و ۷۶۹ هزار و ۷۸۷ رای ماخوذه برای دومین بار به ریاست جمهوری انتخاب شد.
نفر دوم :احمد توکلی ۴٫۰۲۶٫۸۷۹ راینفر سوم :رجبعلی طاهری ۱۱۴٫۷۷۶ راینفر چهارم :عبدالله جاسبی ۸۹٫۲۸۰ رایپنجمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ایران ـ مرداد 1368
پنجمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران در ۶ مرداد ۱۳۶۸ برگزار شد.
نامزدهای انتخاباتی:
از میان 790 نفر نامزد ریاست جمهوری صلاحیت ۷۷۷ نفر رد شد. در نهایت تنها اکبر هاشمی رفسنجانی و عباس شیبانی دو نامزد شرکت کننده در این انتخابات بودند.
نتایج انتخابات:
هاشمی رفسنجانی با کسب ۱۵ میلیون و ۵۵۰ هزار و ۵۲۸ (۹۴٪) رای از مجموع ۱۶ میلیون و ۴۵۲ هزار و ۶۷۷ نفر رای ماخوذه رئیس جمهور ایران شد. میزان مشارکت در این دوره ۵۴٫۶ درصد بود.میزان رای عباس شیبانی ۶۳۵٫۱۶۵ رای بود. چهارمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ایران ـ مرداد 1364
چهارمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران در ۲۵ مرداد ۱۳۶۴ برگزار شد.
نامزدهای انتخاباتی:
تنها صلاحیت ۳ نفر آیت الله سیدعلی خامنه‌ای، حبیب‌الله عسگراولادی و سید محمود کاشانی برگزار شد.

نتایج انتخابات:
آیت الله سید علی خامنه‌ای با کسب ۱۲ میلیون و ۲۰۵ هزار و ۱۲ رای (۸۵٪) از مجموع ۱۴ میلیون و ۲۳۸ هزار و ۵۸۷ نفر برای دومین بار به عنوان رئیس جمهور ایران انتخاب شد.
در این اتتخابات سید محمود مصطفوی کاشانی رتبه دوم و حبیب الله عسگر اولادی مسلمان رتبه سوم را کسب کردند.سومین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ایران ـ مهر 1360
سومین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران در ۱۰ مهر ۱۳۶۰ برگزار شد.
نامزدهای انتخاباتی:
در این دوره از انتخابات 46 نفر ثبت نام کردند ولی 42 نفر از نامزدها توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شدند. نامزدهای نهایی این انتخابات عبارت بودند از:
آیت الله سید علی خامنه‌ای• سید علی‌اکبر پرورش• حسن غفوری‌فرد• سید رضا زواره‌ای
نتایج انتخابات:
در این انتخابات سید علی خامنه‌ای با کسب ۱۵ میلیون و ۹۰۵ هزار و ۹۸۷ رای (۹۵٪) از مجموع ۱۶ میلیون و ۸۴۷ هزار و ۷۱۷ رای ماخوذه رئیس جمهور ایران شد. میزان مشارکت در این دوره ۷۴٫۲ درصد بود.
سه نامزد دیگر نیز به ترتیب اکبر پرورش با ۳۳۸۲۹۴ رای رتبه دوم، رضا زواره ای با ۷۷۷۹۸ رای رتبه سوم، و حسن غفوری فرد با ۶۱۸۰۵ رای رتبه چهارم را کسب کردند.دومین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ایران ـ مرداد 1360
انتخابات دومین دوره در دوم مرداد ۱۳۶۰ برگزارشد.
نامزدهای انتخاباتی:
در این دوره از انتخابات تنها صلاحیت محمدعلی رجایی که از زمان ریاست جمهوری بنی صدر به عنوان نخست وزیر منصوب شده بود، به همراه اکبر پرورش، عباس شیبانی و حبیب الله عسگر اولادی مسلمان به عنوان نامزد مورد تائید قرار گرفت.
نتایج انتخابات:
محمد علی رجایی: رئیس جمهورعباس شیبانی: رتبه دومعلی اکبر پرورش رتبه سومحبیب الله عسگراولادی رتبه چهارم
اولین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ایران ـ بهمن 1358
نخستین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران در ۵ بهمن ۱۳۵۸ و یک سال پس از پیروزی انقلاب در حالی برگزار شد که با استعفای دولت موقت مهدی بازرگان اداره امور اجرایی کشور بر عهده شورای انقلاب بود.
نامزدهای انتخاباتی:
ابوالحسن بنی صدر، احمد مدنی، داریوش فروهر، صادق قطب زاده، مسعود رجوی رهبر سازمان مجاهدین(منافقین) خلق، حسن حبیبی، کاظم سامی، حسن آیت، صادق طباطبایی، صادق خلخالی، محمد مکری، صفر علی خلیلی، از جمله نامزدهای اولین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ایران بودند.
در اولین انتخابات ریاست جمهوری شورای نگهبان هنوز تشکیل نشده بود و امام خمینی (ره) گفته بود در این انتخابات دخالت نمی کند.
در این انتخابات ابولحسن بنی صدر توانست با کسب اکثریت آرا عنوان نخستین رئیس جمهور اسلامی ایران را به خود اختصاص دهد.
برچسب ها: انتخابات ریاست جمهوری

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۴۹۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منصوری:‌ جمهوری اسلامی ایران در دوره اقتدار قرار داد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، اجلاسیه سرداران و ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه با حضور محسن منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور، سیدعلی احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد و جمعی از مسئولان استانی، شهرستانی و اقشار مختلف در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهدشت برگزار شد.

محسن منصوری، معاون اجرایی رئیس‌جمهور در این اجلاسیه اظهار کرد: دوره‌هایی را پشت سر گذاشتیم که در همه آن ایام با تکیه بر دین‌مداری مردم از آزمون‌ها عبور کردیم، توفیقات بزرگی در مبارزه با رژیم ستمشاهی حاصل شد، دوران پر افتخار دفاع مقدس، دوران سازندگی با رشد علمی و دوران مقابله با تحریم‌ها و تهاجمات فرهنگی را پشت سر گذاشتیم.

وی افزود: درباره علل عبور از این بحران‌ها تحلیل‌های مختلفی وجود دارد؛ اما آنچه مسلم است تأسی به شهدا و بهره‌گیری از ظرفیت خون مطهر شهدا و ویژگی‌های جهاد و شهادت یکی از عوامل اصلی توفیق در عبور از این بحران‌هاست. در انقلاب تمرین دین‌داری کردیم، تمرین آمدن به عرصه دین و عبور از این اتفاقات بسیار مهم و اتفاقات بزرگ به‌واسطه حضور شهدا در کشور به منصه ظهور رسید.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور بیان کرد: شهید هدآیت‌الله طیب در بهترین دانشگاه‌های غرب آمریکا پذیرفته شد، درس خود را آغاز کرد، جنگ که می‌شود برمی‌گردد به ایران تا در جنگ تحمیلی علیه رژیم بعث شرکت کند، این شهید در وصیت‌نامه خود قید می‌کند «اگر شهید شدم جنازه من را در روستای محروم خودم دفن کنید تا با توجه به آرامگاه من مسئوللن بیایند به مردم محروم روستا خدمت کنند». با تواضع می‌گوید در دوران زنده بودنم نتوانستم کاری برای مردم کنم، باشد که آرامگاه من منشأ رسیدگی به روستا باشد، این یعنی اخلاص، آینده‌نگری و رقم زدن تاریخ.

منصوری اضافه کرد: سال‌ها گذشت و به برکت وصیت این شهید امروز پل روستا توسط استاندار و همکارانشان ساخته شد، این یعنی فرهنگ شهادت و آینده سازی. رحمت و رضوان خداوند متعال بر شهدای غزه که بیش از چند ده هزار شهید اهدا کردند؛ اما ایستادند تا پوزهٔ نجس این سگ صهیونیستی را به خاک بمالند.همه دنیا منسجم شدند تا آسیب بزنند به جبهه مقاومت؛ ببینید روزبه‌روز بر اقتدار این جبهه با محور ایران افزوده می‌شود، همه دست‌به‌دست هم دادند تا سوریه را زمین بزنند، سید و مولای ما ایستاد، گفت سوریه بماند؛ سید حسن نصرالله ایستاد، حضرت آقا راهبری کردند.

وی عنوان کرد:در همه شاخص‌های مهم کشور در حوزه‌های اقتصادی رو به پیشرفت است. رهبر انقلاب فرمودند در بیش از ۵۰ شاخص اقتصادی وضعمان از قبل بهتر است؛ شاخص‌های مهمی مانند رشد اقتصادی، کاهش نرخ بیکاری، کنترل نقدینگی، افزایش تولید و بسیاری از شاخص‌های بزرگ و مهم از قبل بهتر بوده هرچند مشکلات معیشتی و اقتصادی داریم که به برکت کار جهادی و شبانه‌روزی که دولت انجام خواهد داد در کنار پشتیبانی مردم روزبه‌روز شاهد روز‌های بهتر باشند.

صدای انقلاب اسلامی در همه دنیا شنیده می‌شود

آیت‌الله سید نصیر حسینی، نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز با اشاره به گسترش آرمان‌های انقلاب اسلامی در اقصی نقاط جهان گفت: امروز صدای انقلاب اسلامی در همه دنیا شنیده می‌شود، مجری تلویزیون آمریکا می‌گوید؛ دانشجویان دانشگاهیان آمریکا شعار‌هایی با مضامین شعار‌های شهدا، آیت‌الله خامنه‌ای، اسلام، عدالت، عزت و اخلاق را می‌دهند، امروز می‌بینیم که شهدا چه عظمتی خلق کرده‌اند.

وی اضافه کرد: دیروز فریاد رهایی قدس را سر می‌دادیم، مرگ بر آمریکا، اسرائیل و صهیونیسم سر می‌دادیم، صدای ما صدای تنها بود؛ اما به برکت مقاومت شهدا و خون درخشان شهدا، امروز در همه دنیا شعار‌های انقلابی اسلامی را سر می‌دهند، امروز در همه جهان این شعار از زبان انسان‌های آزاده طنین‌انداز شده هر صدایی که راه شهیدان را جلوی پای ما قرار بدهد، صدای خدا، اولیا و انبیا بوده و هر صدایی که قصد داشت راه شهیدان را به فراموشی بسپارد، این صدا، صدای شیطان است.

نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد: مردم، جوانان، دختران، زنان و مردان با وجود تلاش دشمنان راه شهیدان را گم نکرده‌اند، پرچم اسلام در سراسر جهان برافراشته می‌شود و صدای منجی عالم بشریت از تریبون‌های سراسر جهان شنیده خواهد شد.

حسینی خطاب به منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور بیان کرد: مردم قدردان نعمت‌های انقلاب هستند، همه دوران ذلت‌بار طاغوت که نه جاده وجود داشت و نه امکانات را دیده‌ایم، آن دوران سراسر فقر، ذلت، خواری و عقب‌ماندگی بود؛ در حالی که سراسر کشور منابع نفتی بود و آن شاه ملعون می‌گفت؛ آن‌قدر پول‌های هنگفت در اختیار داریم که نمی‌دانیم آن را چه کار کنیم.

وی ادامه داد: امروز خدمات نظام رخ‌نمایی می‌کند، مردم شاکر و سپاسگزار هستند؛ اما ظرفیت جمهوری اسلامی بیشتر از این چیز‌هاست، ظرفیت نظام ظرفیت جهانی بوده با همه این سرمایه‌های بسیار گسترده؛ اما در بخشی از مسائل، استان کهگیلویه و بویراحمد مورد بی‌توجهی قرار گرفته است.

نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وضعیت جاده‌های ارتباطی این استان توضیح داد: جاده‌های ارتباطی مناسب نیست و بخشی از این راه‌های ارتباطی ایمنی لازم را ندارند، راه‌آهن یکی از مطالبات است که خیلی وقت پیش مصوب شده، اما مورد بی‌توجهی قرار گرفت.

حسینی با بیان وضعیت سد‌های استان کهگیلویه و بویراحمد تشریح کرد: سد‌هایی که در این استان وجود دارد، کمترین بهره‌ای از آنها نصیب مردم استان می‌شود، همان‌طوری که نفت برای همه قابل استفاده بوده و توقع داریم که مردم این استان از آب سد‌ها بهره کافی را ببرند.

وی اضافه کرد: سد چمشیر ۲ میلیارد مترمربع حجم ذخیره‌سازی دارد؛ اما در تقسیم این آب استان کهگیلویه و بویراحمد بهره کمی دارد، از سد مارون بهره نمی‌بریم، بیشترین سهم آب سد کوثر به استان‌های همجوار می‌رسد. انتظار می‌رود حقآبه این استان از این سد‌ها دیده شود. سد آبریز مطالبه مهم مردم است، این وضعیت ناامیدکننده نباید ادامه پیدا کند.

جهانیان مات و مبهوت اقتدار ایران هستند

حجت‌الاسلام علی وحدانی فر امام‌جمعه دهدشت نیز بیان کرد: اگر امروز ایران اقتدار دارد و جهانیان مات و مبهوت مانده‌اند به این دلیل است که ایران دشمن اصلی خود را در منطقه سر جای خود نشاند و این غیرت و ایستادگی اقتدار دارد. مردمی که از زمان پهلوی اول تاکنون همچنان ایستادگی کردند، آنهایی که در ۱۳۱۶ در ممبی بهمئی و قلعه علا، در تنگ تامرادی و جنگ بجستان‌ایستادگی کردند، تا ایران با افتخار بماند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • گاف‌های بایدن به روایت آمار | کارکنان کاخ سفید جورکشِ جو!
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • گاف‌های بایدن به روایت آمار/ کارکنان کاخ سفید جورکشِ جو!
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • منصوری:‌ جمهوری اسلامی ایران در دوره اقتدار قرار داد